Se med: Her er sandheden om din hud

Kan vi pleje huden indefra? Og hvad med rynker? Skal vi bekæmpe dem, og kan vi overhovedet det, hvis vi vil? Alt det og meget mere ser vi nærmere på i denne serie, hvor vi afliver myter og finder frem til sandheden, når det gælder hudpleje.
Torsdag, 24. september 2020 – 9:12 – af Aller Creative Studio i samarbejde med NIVEA

Anti-age cremer virker ikke. Du får, hvad du betaler for, så de billige produkter virker ikke. Du kan fugte huden indefra ved at drikke masser af vand … skønhedsmyter er der nok af, og det er ærlig talt svært at finde rundt i virvaret af informationer, løfter og myter. Men nu skal det være slut!

I denne serie har vi været ude og spørge danske kvinder og dygtige eksperter om alt fra rynker og skønhedsidealer til hudplejerutiner og livsstil. Sammen med skønhedsekspert Silke Grane, Mette Marie Lei Lange og vært Christina Sander finder vi rundt i skønhedsjunglen og finder sandheden om de mest sejlivede myter om hudpleje.

Hvis du også kunne tænke dig at finde ud af, hvad der er op og ned, når det gælder din hud, så se med hver torsdag i uge 39 til 42. Du kan se første episode lige her og læse, hvad der venter i de kommende:

Episode 1
Sandt eller falsk: Man kan forebygge rynker
Der findes et væld af hudplejeprodukter, der lover os, at vi kan holde dybe furer og kragetæer væk, men kan man overhovedet undgå rynker? Vi er en tur på gaden for at høre, hvad folk egentlig mener om den sag. Se også, hvorfor Mette Marie Lei Lange synes, man bliver smukkere med alderen og hør skønhedsekspert Silke Grane forklare, hvilke ingredienser i hudpleje, der rent faktisk kan gøre en forskel. Og så er det også i dette afsnit, at en dermatolog afslører, hvad det absolut vigtigste, vi kan gøre, når det kommer til rynker, er …

Leave a Reply

Your email address will not be published.